Jeg synes lige I skal have en anbefaling af en rigtig fin lille udstilling. Nok mest for I der bor i Københavns området eller jer som kommer forbi i løbet af foråret og sommeren.

For et par weekender siden var Kristian og jeg forbi Nivaagaards Malerisamling, som for tiden har en rigtig fin blomsterudstilling, som primært består af blomstermalerier af J.L Jensen (En Duft Af Evighed), og en blomsterinstallation af Rebecca Louise Law (Nature Morte).

Den er virkelig et besøg værd , og samtidig er det dejligt ind imellem at opleve nogle andre og mindre museer end de sædvanlige store museer som Louisiana og SMK, selvom de også er gode.

Jeg kendte faktisk slet ikke til museet før, men faldt tilfældigt over det på instagram, så jeg tænker at jeg måske ikke er den eneste, derfor vil jeg selvfølgelig give anbefalingen videre. Udstillingen kan ses helt frem til 12. August, så der er god tid.

 

 

Har I set nogle fine udstillinger rundt om i landet som kan anbefales?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *