Velkommen til min lille scapbook.
Jeg hedder Camilla og er 29 år, bor i København med min kæreste.
Jeg blev uddannet designer i 2014, med speciale inden for mode og tekstil, og jeg har siden arbejdet for forskellige danske designere,og har derudover også lavet min egen lille kollektion, som blev lanceret i 2017 under Vancouver Fashion Week.
Jeg arbejder primært med slowfashion og er generelt optaget af hvordan vi kan arbejde mere bæredygtigt med design og mode, uden at give afkald på alt det gode. Derudover er jeg måske lidt en helsefreak og elsker at eksperimentere med diverse opskrifter, som er gode både for kroppen men også smager vildt lækkert.
Bloggen her bliver min personlige scrapbog, hvor jeg vil samle og dele de opdagelser, oplevelser og inspiration jeg møder på min vej.
Temaerne på bloggen vil være præget af design, velvære, opskrifter og holistisk sundhed.
Jeg prøver selv at finde mere ro, velvære, balance og inspiration, både fysisk og psykisk.
Den proces vil jeg gerne dele med jer der har lyst til at følge med og jeg håber det kan inspirere jer. Jeg håber med tiden også at I også vil dele jeres oplevelser og erfaringer, så vi forhåbentlig allesammen kan inspirere hinanden.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *